Djuren

Jag kom i kontakt med islandshästarna för någon gång i början på 2003, en god vän till mig ville ha sällskap upp till stallet, och det fanns en häst där jag kunde få hjälpa till och rida. Jag hade då varit borta från allt vad hästar heter i nästan 8 år. Det tog dock inte lång tid innan jag kände mig hemma i sadeln igen och ville göra mer än bara lufsa i skogen. Jag blev medryttare på hästen jag hjälpt till med och red i princip 6 dagar i veckan. Jag fick ha henne som min egen. Vi tränade och utvecklades otroligt mycket tillsammans. Sen flyttade hon :o(

Jag älskar djur, och jag behöver ha dem omkring mig. Jag är äntligen ägare till min första häst, Freyja, hon är helt otroligt gosig o underbar! Jag längtar som en toka tills jag får börja rida in henne!

Hästar har jag haft hand om en hel del genom åren, och hon som hitintills gjort störst intryck på mig var Jasmine. En korsningsponny (welsh / russ) som stal mitt hjärta och som alltid kommer ha en plats kvar där. Hon avled 1996 och jag sörjer än att jag inte träffade henne på så många år. Sina sista år spenderade hon på en otroligt mysig gård i södra sverige och att hon hade det bra där tvivlar jag inte på ett dugg. Jag var nere och hälsade på henne sista gången 1993 och den veckan i mitt liv kommer jag aldrig att glömma.

Jag var också fodervärd på ett underbart svenskt halvblod under ett år, och innan dess skötte jag honom i många år. En mer personlig och finurlig filur får man leta efter. Han lämnade ett stort tomrum efter sig när han vandrade vidare över regnbågsbron till trappalandas evigt gröna ängar.

Och så har jag varit medryttare på en underbar islandshäst som heter Tildra ett jättemysigt islands sto.

Jag har haft 2 stycken jättemysiga tamråttor och så har jag haft katt och en undebar liten Cavalier King Charles spaniel som heter Matilda. En docksöt liten tjej med underbara vackra bruna ögon. Hon bor dock nu mer med sin husse sen många år tillbaka.

Vackra texter:

Regnbågsbron